Katern

Biodanzaweek

In het kader van de Nationale Biodanzaweek, die van 15 t/m 21 april plaatsvindt, biedt Lucie van der Veer van Dans Biodanza Nieuwegein op woensdag 17 april de 1e introductieles Biodanza van een serie van vier, gratis aan. Er wordt gedanst in OBS De Schakel aan de M. da Costalaan 132 in Nieuwegein en duurt van 20.00 uur tot 22.00 uur.

Rolando Toro Araneda (1924-2010), de bedenker van Biodanza, had als droom “de hele planeet te laten dansen”. Biodanzadocenten door heel Nederland willen graag bijdragen om deze droom te realiseren en nodigen iedereen uit om in deze week kennis te maken met Biodanza. Biodanza gaat over contact maken en werkt met een combinatie van muziek, beweging en emotie. In de dans ontdek je de beste kanten van jezelf, anderen en het leven. Je beweegt op jouw eigen manier. Het gaat niet om het leren van danspasjes, het maken van mooie bewegingen of goed voor de dag komen. In de dans maak je contact met jezelf, de ander en de groep. En in dat contact gebeurt het … zonder woorden.

Inmiddels heeft Biodanza zich over de gehele wereld verspreid. In Nederland kun je al op meer dan 150 plaatsen wekelijks met een groep meedansen. Dus hou je van muziek en bewegen? Wil je minder in je hoofd zitten, maar lekker in je lijf? Zou je je contact met anderen willen verdiepen? Kom dan tijdens de Nationale Biodanzaweek kennismaken met Biodanza. Voor het aanmelden of meer informatie neem kontakt op met Lucie van der Veer.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk