Binnenkort in Cityplaza: Be Your Selfie Tour

Wat krijg je als je een pretpark, engel, winkelcentrum, eenhoorn, snoep en teddyberen in een knálroze blender mengt? De meest Instagrammable experience ever: namelijk de Be Your Selfie Tour! Hier kan je op maar liefst dertien verschillende selfiespots de mooiste foto’s maken.

Coming soon!
Draai aan het Be Your Selfie rad, waan je in een (letterlijk) omgekeerde wereld, transformeer in een engel, neem een duik in een ballenbak of word besties met een mega teddybeer. Waar je ook voor kiest, blijf vooral jezelf! Laat fantasie de vrije loop, test de grenzen van je creativiteit en maak van jouw dromen werkelijkheid. Wees schaamteloos. Wees jezelf. Leg het moment vast! Probeer álle poses die je kunt verzinnen en deel jouw creaties met de wereld.

De dertien selfiespots worden de avond van 18 november met een exclusief feest geopend. Hou dus onze socials in de gaten voor de onthulling! Hierna kun jij van 19 november tot en met 30 januari gratis de rooms bewonderen. De Be Your Selfie Tour plattegrond is verkrijgbaar bij The Point.

More is coming…
Daarnaast zullen we op een speciaal en feestelijk moment een geheime kamer onthullen. We zijn natuurlijk ook ontzettend benieuwd naar jouw gave creaties in de kamers! Bewaar je foto’s daarom goed, want hiermee kun jij hele gave prijzen winnen!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren