Bingo in La CaZa in Fokkesteeg

Maandelijks organiseert het Wijknetwerk in Fokkesteeg een Bingo voor haar bewoners. Deze vindt plaats in de Buurtkamer van La CaZa aan de Hoornseschans 101 en is voor is voor alle leeftijden, dus jong en oud! Nieuw in de organisatie is Ingrid Ongakwie. Ingrid had in de wijkkrant gelezen dat het Wijknetwerk op zoek was naar vrijwilligers, waaronder hulp bij de organisatie van de Bingo in La CaZa.

Ingrid: ‘Ik woon nu ruim 30 jaar in Fokkesteeg en nu ik gepensioneerd ben heb ik tijd over en wil ik mij graag inzetten voor de wijk Fokkesteeg. Ook het ontmoeten van nieuwe mensen en het meebeleven van het organiseren van evenementen, zoals de Bingo, vind ik leuk om te doen.’

‘Afgelopen vrijdag vond de maandelijkse Bingo weer plaats. Dit heeft er toe geleid dat ik besloten heb om mij aan te melden als vrijwilliger. De sfeer was zo goed en gezellig dat ik mij graag voor het Wijknetwerk wil inzetten’ aldus Ingrid Ongakwie.

Ingrid is ook heel creatief. Zo heeft ze foto’s en filmpjes gemaakt van de laatste Bingo. ‘Die heb ik gemonteerd en ondertiteld en inmiddels op Facebook gepubliceerd.’ zegt Hanny Plomp=van Rheenen. secretaris van het Wijknetwerk in Fokkesteeg.

Hanny: ‘Afgelopen dinsdag kwam Ingrid naar de Buurtkamer in La CaZa en heeft ze de vrijwilligersovereenkomst getekend. Ze gaat helpen bij de Bingo en zal de vergaderingen van de activiteitencommissie gaan bijwonen en meedenken.’

Wilt u ook weten wat u als vrijwilliger van het Wijknetwerk zou kunnen doen? Kom eens langs voor koffie of thee in de Buurtkamer. ‘Wij zijn er elke dinsdag van 13.30 tot 16.00 uur’ zegt Hanny.

Wilt u ook vrijwilliger worden of lid van de activiteitencommissie? Meld u dan aan via het e-mailadres: wijknetwerkfokkesteeg@gmail.com.

Over de Bingo in La CaZa
De inloop is vanaf 19.00 uur en om 19.30 uur gaan de ballen rollen. De bingo telt maar liefst 10 rondes. Per ronde maakt u kans op drie prachtige prijzen. Bij aanvang kunt u een boekje met 10 Bingokaarten kopen voor € 12,50. In de pauze vindt er een loting plaats. Lootjes voor deze loting kunt u kopen voor € 1,00 per stuk of zes voor € 5,00.

Ingrid Ongakwie (links) en Hanny van Plomp-van Rheenen

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren