Katern

Bingo en Klaverjassen bij JSV-Nieuwegein

In samenwerking met Galecop Geweldig worden er op vrijdagavonden regelmatig activiteiten georganiseerd bij JSV-Nieuwegein. Aankomende vrijdag, 20 Januari, zal er een bingo worden gehouden in de kantine van de voetbalvereniging op Sportpark Galecop. De aanvangstijd is 19.30 uur en ter plekke zullen er bingo-kaarten verkocht worden. Deze moeten contant afgerekend worden. Het is niet nodig om hiervoor aan te melden.

Klaverjassen
Houd je van klaverjassen? Dan is er op vrijdagavond 27 januariaanstaande  een klaverjas-avond waar mooie prijzen gewonnen kunnen worden. De aanvangstijd voor deze klaverjas-avond is 20.00 uur. De entreekosten bedragen slechts 5 euro, dit is inclusief borrelhapjes. Ook dit zal contant afgerekend moeten worden. Aanmelden voor de klaverjas-avond kan via samensterk@jsv-nieuwegein.nl.

Over Galecop Geweldig
Galecop Geweldig is een initiatief van Fysiotherapeut Ron van Leeuwen, in samenwerking met bewoners en wijkprofessionals.

Doel van het project is om samen met bewoners en wijkprofessionals te kijken we wat er nodig is om in deze wijk prettig en gezond te leven. ‘Samen maken we een agenda voor de wijk met onderwerpen waar wij gezamenlijk met Galecoppers de komende vier jaar aan willen werken’ aldus een van de initiatiefnemers.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk