Bijzonder optreden van Ton de Gruijter tijdens ‘Soep & Cultuur’

Op zondag 25 oktober vindt er weer traditionele een ‘Soep & Cultuur’ plaats in Dorpshuis Fort Vreeswijk. Vanaf 16,00 uur zijn geïnteresseerden van harte welkom voor een bijzonder optreden van de dichter Ton de Gruijter, Ton leest voor uit eigen werk, afgewisseld met muziekfragmenten en projecties van eigen tekeningen. De kern van Ton’s teksten komt uit zijn boek ’stadsparabelen’ en zijn voor veel mensen erg aansprekend.

Ton de Gruijter schrijft gedichten en draagt regelmatig voor. Een groot aantal teksten gaat over Nieuwegein, waarvan ongeveer een zestigtal de hem opvallende plekken langs zijn favoriete fietsrondje beschrijft. In 2017 won Ton de Nieuwegein Award voor Kunst & Cultuur. Hij publiceerde tot nu toe zes bundels.

Reserveren noodzakelijk
De organisatie ziet het liefst zoveel mogelijk bezoekers, maar vanwege het Coronavirus is dat onmogelijk. Reserveren is daarom belangrijk. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveren kan door te bellen met de organisatie via nummer 06-21664918. Spontaan komen mag, maar er is een risico dat de zaal ‘vol’ is.

De entree voor een optreden is € 2,- en natuurlijk is er voor de liefhebbers na afloop huisgemaakte soep voor € 2,50 per kop.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!