Bijeenkomst voor senioren in Nieuwegein

Samen met welzijnsorganisatie MOvactor en zorgorganisatie Vitras organiseert Mitros in Nieuwegein op vrijdagmiddag 11 mei a.s. een bijeenkomst voor ouderen en hun familie en/of mantelzorgers. Het thema is: ‘veranderingen in mijn leven als ik ouder word’. Tijdens de bijeenkomst wordt informatie gegeven over wonen, verlies, financiën, gezondheid, dagbesteding en contacten.

Mitros zal informatie geven over wonen voor senioren in Nieuwegein. Samen met de corporaties Portaal en Jutphaas Wonen hebben zij een overzicht met alle huurwoningen voor senioren gemaakt. Ouderen komen vaak alleen te staan na het verlies van hun partner en willen verhuizen of ze willen kleiner gaan wonen. Ook wil men vaak zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Mitros laat zien wat de mogelijkheden zijn daarvoor in Nieuwegein en geeft antwoord op vragen. Bijvoorbeeld: hoe kom je in aanmerking voor deze woningen? Hoe zit het met woningnet en huurverhoging? De gemeente is ook aanwezig zodat ook vragen met betrekking tot WMO beantwoord kunnen worden. De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 11 mei van 13.00 tot 16.00 uur in buurthuis De Spil aan de Ratelaar 100 te Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren