Bijeenkomst voor organisatoren van evenementen

Organiseert u een evenement in Nieuwegein of bent u dat van plan? Dan bent u woensdagavond 12 februari van harte welkom bij een bijeenkomst voor evenementenorganisatoren. Tijdens het zogenoemde ‘Evenementenplein’ doet u inspiratie op om uw evenement te laten slagen en ontmoet u andere organisatoren om ervaringen mee uit te wisselen en te netwerken.

Onderwerpen
Hoe stem ik mijn idee voor een evenement af op wat inwoners leuk vinden, waar hebben zij behoefte aan? Hoe werf ik vrijwilligers? Welke geschikte locaties om een evenement te laten plaatsvinden heeft Nieuwegein? Hoe krijg ik de financiering rond? Zomaar een paar vragen waar we over in gesprek gaan. En we horen graag waar u nog meer over wilt weten. Evenementencoördinator van de gemeente Willie van Dam vertelt ook over de actualisatie van het gemeentelijk evenementenbeleid. De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Wanneer en waar
Woensdag 12 februari aanstaande van 19.30 uur tot uiterlijk 22.00 uur in Theatercafé Stadstheater DE KOM aan het Stadsplein 8. De netwerkborrel start rond 21.00 uur.

Aanmelden en informatie
U kunt zich aanmelden bij Corine Polak via mail c.polak@nieuwegein.nl of tel. (030) 752 40 46. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met evenementencoördinator Willie van Dam via mail w.vandam@nieuwegein.nl of tel. (030) 607 13 58.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk