Bijeenkomst voor jongeren die ondernemer willen worden

Ben je net klaar met je opleiding of heb je deze onderbroken? Heb je plannen om ondernemer te worden? Dan ben je van harte welkom op woensdag 10 september voor een informatiebijeenkomst voor nieuw aanstormend talent als ondernemer in de techniek of de zorg.

De informatiemiddag op 10 september begint om 13.00 uur en vindt plaats bij de Stichting Incubeter aan de Borgstede 1 in Nieuwegein. Het is een gezamenlijk initiatief van gemeente Nieuwegein en stichting Incubeter. Je kunt je aanmelden voor de bijeenkomst via de mail: schoolwerkt@nieuwegein.nl. Zet in de mail, je naam, geboortedatum en je (mobiele) telefoonnummer, je passie en je grote voorbeeld in het ondernemerschap. Daar wordt op de bijeenkomst verder op ingegaan.

De Stichting Incubeter is een plek waar ondernemerschap en innovatie op het gebied van zorg en techniek elkaar omarmen. In een gebouw maar ook in een netwerk van starters en volwassen bedrijven, omringd door partners vanuit instellingen, commerciële bedrijven en de overheid.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk