Bijeenkomst Verkeer Blokhoeve

Bewoners van de wijk Blokhoeve zijn welkom op de tweede bewoners-bijeenkomst over verkeer. Dinsdag 15 maart a.s. gaat het gesprek over mogelijke oplossingen voor verkeersproblemen die de mensen in de wijk ervaren.

De bijeenkomst is een vervolg op een eerdere bijeenkomst begin van dit jaar waar de algehele verkeerssituatie in de wijk besproken werd. Omdat de wijk nog in ontwikkeling is, veranderen de behoeften en zijn aanpassingen nodig aan de inrichting van de openbare ruimte. Tijdens deze bijeenkomst werd een toelichting gegeven op de verkeersituatie en toekomstige verkeersontwikkelingen. Vervolgens werden ervaringen en ideeën van bewoners opgehaald. Dat leverde een lijst op met wensen, aandachtspunten en opmerkingen variërend van verlichting en veiligheid voor kinderen, tot parkeerdruk en doorgaande routes voor fietsers, etc. De gemeente is de afgelopen weken met deze input aan de slag gegaan.

Het doel van deze tweede bijeenkomst is om mogelijke oplossingen voor verschillende verkeers-issues aan de wijkbewoners voor te leggen en te bespreken. De gemeente en Wijkplatform Zuilenstein/Huis de Geer/Blokhoeve nodigen wijkbewoners uit voor deze bijeenkomst op dinsdagavond 15 maart van 20.00 tot 22.00 uur in het Stadshuis. Aanmelden is niet verplicht maar wordt wel op prijs gesteld. Dit kan per mail via de wijkmanager Melanie Gitz, m.gitz@nieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk