Bijeenkomst Toerisme & Recreatie

Wat zijn de ontwikkelingen op gebied van Toerisme & Recreatie in Nieuwegein? Wat is het belang voor Nieuwegein? Welke plannen en ideeën leven er? Wat zijn samenwerkingsmogelijkheden? Vragen die beantwoord worden op de speciale bijeenkomst over Toerisme & Recreatie in Nieuwegein op donderdag 21 november van 16.00 – 18.00 uur in het Stadstheater en Kunstencentrum De Kom. Tijdens deze bijeenkomst wordt ook de nieuwe website gepresenteerd.

Nieuwegein heeft als deelgemeente van de provincie Utrecht een grote potentie als het gaat om recreatie en toerisme. De economische waarde van toerisme & recreatie is in Nieuwegein zo’n 400 miljoen euro. Nieuwegein kent tal van geheimen op gebied van water, groen, cultuur, historie, moderne voorzieningen, architectuur en ligt centraal in Nederland. Dé plek om te wonen, te werken, te studeren en te recreëren. Voor zowel bewoners als bezoekers biedt Nieuwegein tal van verschillende mogelijkheden om gezellig uit te gaan, lekker te eten en te drinken, fijn om te winkelen en boeiende attracties en leuke evenementen te bezoeken. En ook wandelend, fietsend en varend zijn tal van verrassende plekjes te ontdekken. Volop mogelijkheden dus voor een fijne invulling van vrije tijd… en ook zó dichtbij!

Meer mensen mogen Nieuwegein leren kennen en ervaren. Daarom faciliteert Nieuwegein het samenbrengen van partijen die hier iets in kunnen betekenen. De bijeenkomst is daar een voorbeeld van. Daarnaast heeft de gemeente een begin gemaakt met een speciale website. Deze website, die rond 1 december online gaat, heeft als doel om alle informatie te ontsluiten die het leuk maakt “uit in Nieuwegein te zijn”. Uiteindelijk zal dit door alle belanghebbenden zelf gedragen gaan worden. Tijdens de bijeenkomst wordt een preview getoond.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk