Bijeenkomsten: ‘Omgaan met verward gedrag’

Als u iemand ziet die zich vreemd gedraagt, weet u dan wat u kunt doen? Veel mensen doen maar liever alsof ze het niet zien, terwijl de verwarde persoon vaak juist hulp kan gebruiken. De gemeente Nieuwegein en de Stichting Samen Sterk Zonder Stigma organiseert daarom een eerste bijeenkomst over dit onderwerp op donderdag 5 september van 18.00 uur tot 21.00 uur in Buurtplein Batau.

Wilt u niet meer wegkijken? Kom dan naar de buurtbijeenkomst over Omgaan met verward gedrag in uw wijk. Stichting Samen Sterk Zonder Stigma geeft informatie, bespreekt voorbeelden en gaat in gesprek over hoe je met psychische kwetsbaarheid in de buurt om kunt gaan. Twee ervaringsdeskundigen die zelf psychische problemen hadden, geven een inkijkje in het leven met een psychische beperking.

Wilt u de bijeenkomst bijwonen stuur dan een e-mail naar: i.leijten@nieuwegein.nl. Op maandag 9 september van 18.00 uur tot 21.00 uur vind de bijeenkomst plaats in Buurtplein Zuid aan de Ratelaar. Dinsdag 10 september van 18.00 uur tot 21.00 uur vind de bijeenkomst plaats in Buurtplein Galecop en op woensdag 11 september van 18.00 uur tot 21.00 uur is de bijeenkomst in Buurtplein Doorslag.

Over Stichting Samen Sterk Zonder Stigma
Samen Sterk zonder Stigma werkt aan een samenleving waarin psychische problematiek bespreekbaar is. Samen met hun ambassadeurs, supporters en alle betrokkenen werken zij aan bewustwording van stigma en de impact ervan. De Stichting geeft handvatten voor een gelijkwaardige, diverse en menselijke samenleving.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren