Bibliotheek t/m 19 januari open voor terugbrengen boeken en afhalen reserveringen

Vanwege de nieuwe maatregelen rondom het Coronavirus is de bibliotheek tot en met 19 januari 2021 open voor het terugbrengen van boeken en het afhalen van reserveringen. De openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag: 09.00 – 17.00 uur. De buurtpleinen zijn gesloten.

Boeken reserveren
Boeken zijn online te reserveren via de catalogus (kies bij ophaalvestiging: Centrale) of telefonisch via 030 604 58 34. Gereserveerde boeken blijven 48 uur beschikbaar om op te halen, de medewerkers van de bibliotheek verzoeken je om  gebruik te maken van de zelfservicebalie.

Materialen verlengen
De bibliotheek is ook open voor het terugbrengen van boeken. De uitleentermijn zal dus niet automatisch verlengd worden. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om je geleende boeken terug te brengen in de periode tot en met 19 januari 2021, verleng deze dan (online).

Maatregelen voor bezoek
Er mogen maximaal 30 personen toegelaten worden in de bibliotheek. Het dragen van een mondkapje is verplicht. Houd 1,5 meter afstand van elkaar én desinfecteer de handen bij binnenkomst. Meer informatie vind je via de website van de bibliotheek.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk