Bewoners Zuilenstein vast in eigen woonwijk

Een opmerkelijk tafereel was het dinsdagochtend in de wijk Zuilenstein. Vanwege de werkzaamheden aan de Diepenbrocklaan waren zowel de wijkontsluitingsweg vanuit de Verdistraat áls de Bartokstraat afgesloten voor het verkeer. De inwoners zaten met de auto opgesloten in hun eigen wijk. Naast een bord ‘doorgaand verkeer gestremd’ was er verder géén omleidingsroute aangegeven om uit de wijk te komen. Filevorming en verbaasde reacties tot gevolg.

Voor wijkbewoner en tevens CDA-raadslid Roelof de Wild aanleiding even de gemeente van deze opmerkelijke situatie op de hoogte te brengen. “Dat de werkzaamheden er zijn is prima en we zijn als wijk ook per brief geïnformeerd over die werkzaamheden maar een omleidingsroute voor de wijkbewoners zelf was ook handig geweest. Alle wegen in één keer afsluiten werkt namelijk niet. Nu liep het verkeer goed vast.” De gemeente heeft gelijk gereageerd op dit signaal en onderneemt actie om de situatie aan te passen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren