Katern

Bewoners van crisis opvangschip genoten van wedstrijd FC Utrecht

Woensdag 25 januari jl. speelde FC Utrecht tegen Excelsior in stadion de Galgenwaard. Thuis werd eindelijk een keer gewonnen onder leiding van de nieuwe trainer Silberbauer. En die was natuurlijk blij dat de eerste driepunter van 2023 werd geboekt. Een vroeg doelpunt van Tasos Douvikas bezorgde de Domstedelingen namelijk de overwinning. Veertig bewoners van het opvangschip in het Merwedekanaal in Nieuwegein waren door FC Utrecht uitgenodigd om deze wedstrijd bij te wonen.

In de bus naar het stadion in Utrecht werd er enthousiast geoefend met het aanmoedigen van FC Utrecht. ‘De wedstrijd was niet heel spannend, maar dat mocht de pret niet drukken. Er werd gesprongen en in meerdere talen aangemoedigd! FC Utrecht, gefeliciteerd met de drie punten en bedankt voor de onvergetelijke ervaring’ aldus een van de bewoners van het schip waar medio november 2022 de eerste vluchtelingen arriveerden.

De bewoners van de tijdelijke opvang in Nieuwegein hebben een geweldige avond gehad in stadion de Galgenwaard dankzij de samenwerking tussen FC Utrecht en SportID Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren