Bewoners Doorslag stellen overlast meldpunt in

Het wijkplatform Doorslag heeft met het oog op het openstellen van de Duikeendtunnel een eigen meldpunt voor het melden van overlast ingesteld. Als de overlast terugkeert, zal de tunnel weer worden gesloten. De afgelopen paar jaar is gebleken dat niet alle meldingen van bewoners bij politie en gemeente goed zijn opgenomen in de betreffende administraties. Daarom gaat het wijkplatform de meldingen van overlast ook zelf bijhouden.

Bewoners die niet (meer) bij de politie melding willen maken van overlast omdat ze er geen vertrouwen meer in hebben of bang zijn voor represailles, kunnen bij het meldpunt van het wijkplatform hun meldingen kwijt. De meldingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Alle vormen van overlast (alcoholgebruik, gebruik van en handel in drugs, samenscholing met herrie, geschreeuw, vuurwerk, vernielingen, vervuiling en wildplassen en scooterracen over wandelpaden en door gazons, brandstichting) in het gebied rondom de Duikeendtunnel en het wijkpark bij de Kauwenhof, Lidl en Ringfazant kunnen gemeld worden.

Belangrijk blijft natuurlijk dat de bewoners overlast melden bij de politie (0900 8844 of in noodgevallen 112), maar de bewoners wordt nadrukkelijk gevraagd overlast ook te melden bij parkdoorslag@gmail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren