Bewoners in Batau noord krijgen wel een heel vreemd verzoek

Woensdagavond rond 21.00 uur kreeg een bewoner in de wijk Batau noord wel een heel opmerkelijk verzoek. Een jong meisje stond aan de deur met een heel raar verhaal of zij een auto hadden en of ze haar even weg konden brengen naar Woerden of Utrecht Centraal. Het meisje moest naar haar vader want haar moeder was twee uur eerder overleden aan borstkanker en er waren helemaal geen taxi’s meer te krijgen.

Het meisje stond huilend aan de deur aan de Sabelburg en aan de bewoners werd gevraagd of zij haar naar Woerden of Utrecht Centraal wilde brengen. De bewoners laten onze redactie weten: ‘We kregen de kriebels van dit verhaal! Want toen wij vertelden dat we de politie wilden bellen om haar te helpen vertelde het meisje; ‘Nou dat kan ik zelf dan wel proberen zometeen en ondertussen had ze iemand aan de telefoon met geluid op stil.’

Het is onbekend om wat voor meisje het ging. Ze was blank, rond de 1.60mtr, zwart gelakte nagels en droeg een zwarte jas met een witte trui en witte gympen. De politie is inmiddels ingelicht. Het zou kunnen gaan om een nieuwe truc om in te breken.

Verzocht word om niet in te gaan op dergelijke verzoeken en direct de politie te bellen via 112. Ook kunt u zich aanmelden voor de grote Buurtwhatsapp van Nieuwegein waar zich inmiddels meer dan 4600 inwoners hebben aangemeld. Hier kwam de melding dan ook binnen.

One thought on “Bewoners in Batau noord krijgen wel een heel vreemd verzoek

  1. Tamara van Dijk

    Is misschien niets bijzonders maar zag net op hart van nederland dat er in nederland een 12 jarig meisje vermist is met een beetje het zelfde profiel als wat er gier beschreven word.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren