Bewoner opent broodjeszaak in garage

Op industriegebied Plettenburg heeft Hennie Doornekamp zijn eigen broodjeszaak geopend. De gemeente Nieuwegein heeft alle vergunningen afgegeven en Doornekamp kon 1 augustus j.l. opengaan met zijn broodjeszaak, die gevestigd is aan de Plettenburg 6. Doornekamp ziet kansen om juist nu te starten en te beginnen in zijn eigen garage want het gebied, net achter Fort Jutphaas krijgt binnenkort een grote metamorfose. Een hele woonwijk wordt de komende jaren in dat gebied ontwikkeld.

natuurlijkbroodjeszaak

Zijn broodjeszaak, die de naam draagt ‘Natuurlijk’ is het eerste bedrijf die actief is op Plettenburg met lunchpakketten voor bedrijven en aannemers, maar ook een terrasje is aanwezig om een lunch te nuttigen.

Doornekamp is enthousiast en benadrukt dat hij vooral biologische en duurzame lunches wil serveren. Ook lokale producten wil hij zoveel mogelijk verkopen. Zo komt het fruit bijvoorbeeld bij Fruitbedrijf van der Grift & Zn. vandaan. ‘Ook het opwekken van stroom doen we zelf en de verpakkingsmaterialen zijn duurzaam’ aldus Doornekamp.

broodjeszaaknatuurlijk

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk