Bestuursdienst/Bedrijfsvoering(2001/12064)

Het college heeft de najaarsnota 2001 vastgesteld. Via deze nota doet het college in december verslag aan de raad over het in 2001 gevoerde beleid. In de najaarsnota geeft het college aan wat er van hun voornemens voor 2001 terecht is gekomen en welke inspanningen zijn verricht om deze voornemens te realiseren.

Er wordt onder andere nader ingegaan op een aantal zaken die van belang zijn bij de uitvoering van de ge-meentelijke taken zoals de financiën, de inzet van het gemeentepersoneel, automatisering, enzovoort. In de najaarsnota wordt ook vooruit geblikt op het verwachte jaarresultaat voor 2001. Uitgaande van de situatie per 1 september wordt voor 2001 een voordelig resultaat verwacht van 4,2 miljoen gulden (1,9 miljoen euro). Dit posi-tieve resultaat is onder andere het gevolg van éénmalige baten van circa 2,6 miljoen gulden (1,18 miljoen euro) als gevolg van de afwikkeling van een juridische procedure met de AA-bank en de verkoop van woningen aan de Stormerdijkstraat.

Alle 7 raadscommissies bespreken de najaarsnota tussen 27 november en 6 december. De gemeenteraad besluit er uiteindelijk op 18 december over.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk