Bestuurders raken gewond na aanrijding op de A.C. Verhoefweg

Op de A.C. Verhoefweg in Nieuwegein is vrijdagavond rond 22.30 uur een ernstig ongeluk gebeurd met twee auto’s. Daarbij zijn meerdere personen gewond geraakt. Twee inzittenden van één van de auto’s sloegen vervolgens op de vlucht. De weg was tijdelijk afgesloten voor onderzoek.

De twee voertuigen botsten rond 22.30 uur tegen elkaar op de kruising tussen met de Batenburg en de Sweelincklaan. Een van de auto’s klapte daarbij tegen een boom. Een traumahelikopter landde in de buurt voor medische assistentie.

Zeker een persoon is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, een tweede persoon raakte licht gewond en moest voor controle mee naar het ziekenhuis. Beide auto’s raakten zwaar beschadigd: verschillende auto-onderdelen lagen over het wegdek verspreid. De auto’s zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Onderzoek moet uitwijzen hoe het ongeluk kon gebeuren. De politie gaat met enkele personen in gesprek, de twee andere personen worden nog gezocht. Eventuele getuigen worden verzocht om contact op te nemen met de politie in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk