Bestuurder met aanhangwagen rijdt door na veroorzaken ongeluk op de A2 bij Nieuwegein

Op de A2 bij Nieuwegein is rond 11.00 uur een ongeluk gebeurd met meerdere voertuigen. Hierbij zijn in ieder geval een vrachtwagen en een bakwagen betrokken. Door de aanrijding is een persoon gewond geraakt. Een bestuurder met aanhangwagen is doorgereden. De politie was enige tijd op zoek naar  de bestuurder die het ongeluk veroorzaakte, maar heeft zich inmiddels gemeld bij de politie.

Het ongeval gebeurde rond 11.00 uur op de Jan Blankenbrug tussen Nieuwegein en Vianen. Meerdere hulpdiensten, waaronder politie, ambulance en traumahelikopter, werden ingezet. Een inzittende raakte bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. Het slachtoffer is met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Een bestuurder van een auto met aanhangwagen, die ook bij het ongeluk betrokken was, is na de botsing doorgereden. Het voertuig was op dat moment geladen met pallets.

Door het ongeluk zijn vier van de vijf rijbanen in de richting van Amsterdam afgesloten. Het verkeer werd tijdens de afsluiting omgeleid vanaf knooppunt Everdingen via de A27 en A12. De weg is rond 14.30 uur weer vrijgegeven voor al het verkeer.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk