Beste bakker van Nederland

Banketbakkerij Tamminga & Verweij, met een filiaal op winkelcentrum Cityplaza, hoort bij de beste bakkers van Nederland en dat dankzij ontvangst van twee sterren tijdens de landelijke uitreiking ‘Bakker met Ster 2013.’ Tijdens de vijfde editie op 25 mei j.l. verdiende Banketbakker Tamminga & Verweij 2 sterren. Daarmee hoort hij tot de top van de Nederlandse bakkerijbranche. In totaal wonnen 19 bakkerijen 1 ster, 12 ondernemers kregen 2 sterren en 6 bakkers vielen in de hoogste categorie met 3 sterren.

In totaal ontvingen 37 ambachtelijke bakkers 1, 2 of 3 sterren. De sterren zijn het resultaat van een strenge beoordeling en een bekroning voor uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid. Deelnemende bakkers, banketbakkers en patissiers nemen deel aan 2 ronden: de nominatieronde en de finaleronde. Een vakjury, mysteryshoppers, winkelbeoordelaars, productbeoordelaars, een retailjury, een ondernemersjury en klanten beoordelen de bakkers uitgebreid in die 2 ronden. De sterwinnaars vertegenwoordigen daarmee de top van de Nederlandse bakkerijbranche.

Banketbakkers Tamminga & Verweij hebben sinds kort twee sterren en behoren daardoor tot de Nederlandse top. Bij de feestelijke uitreiking, in het hele land gevolgd via een live stream, maakte TV-presentatrice Quinty Trust- full de winnende bakkers bekend.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk