Beschonken bejaarde (76) botst tegen geparkeerde auto

Een 76-jarige vrouw uit Nieuwegein veroorzaakte donderdag 8 augustus een aanrijding op het Schermerhornpark in de wijk Galecop. Zij botste op een geparkeerde auto met schade tot gevolg. Rond 20.00 uur kregen agenten een melding te bemiddelen bij een aanrijding waarbij alleen materiële schade was ontstaan. Toen de agenten ter plaatse kwamen, waren de gegevens al uitgewisseld met de eigenaar van de geparkeerde auto, maar was de vrouw weggereden.

Agenten wilden de schade aan haar auto zien en gingen naar de woning van de vrouw. Bij het aanspreken van de vrouw ontstond het vermoeden dat zij alcohol had gedronken. Na een blaastest bleek dit vermoeden juist te zijn en werd de vrouw voor een ademanalyse meegenomen naar het bureau. Op het bureau lukte het de vrouw niet om een volledige ademanalyse af te leggen en werd door een arts bloed van de vrouw afgenomen. Het Nederlands Forensisch Instituut onderzoekt het bloed ter vaststelling van het bloedalcoholgehalte. Na ongeveer tien dagen is dat bekend en omdat de vrouw thuis een F blies, is de verwachting dat tegen haar proces-verbaal wordt opgemaakt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren