Bertus Windhouwer wint winterviscompetitie

Zondagmorgen 28 februari werd in het Amsterdam-Rijnkanaal de laatste van acht wedstrijden gehouden van de wintercompetitie 2015-2016 van de hengelsportvereniging Vaart-Poscar. Tijdens deze laatste dag moesten de negen deelnemers genoegen nemen met weinig belangstelling van de vissen voor het aangeboden aas. Pas in de tweede helft van de ochtend werden de eerste vissen gevangen, maar drie deelnemers konden geen enkele vis aan de haak slaan. De resultaten waren voor alle deelnemers teleurstellend.

Na afloop van de wedstrijd werden in het Dorpshuis op fort Vreeswijk de prijswinnaars bekendgemaakt. Met ruime voorsprong won Bertus Windhouwer dit jaar de competitie, Peter Hergt bezette de tweede plaats terwijl Riny Venus derde werd. Allen kregen een cadeaubon.

Met deze wintercompetitie is het seizoen 2015 afgesloten. Voor het nieuwe jaar staan weer zeven competitiewedstrijden op het programma, voor zowel dames, heren, junioren en kinderen. Naast deze wedstrijden zijn er ook nog diverse andere visactiviteiten gepland.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk