Beroving aan de Diepenbrocklaan

Op zondagavond 31 augustus omstreeks 21.30 uur is een man beroofd op straat. De politie zoekt getuigen. Het slachtoffer stond te wachten op de bus bij de Diepenbrocklaan. Uit het niets werd hij door twee mannen in zijn gezicht geslagen en vervolgens in de hoek van de bushalte geduwd. De verdachten riepen dat zij de tas van de man wilden hebben. Hierbij werd het slachtoffer nogmaals meerdere malen geslagen. Hij gaf zijn tas met waardevolle spullen aan de verdachten en ook zijn telefoon, die hij nog in zijn hand had, werd gestolen. De mannen renden hierna weg in de richting van park Kokke Bogaard. Het slachtoffer meldde zich direct bij de politie en deed aangifte. De politie onderzoekt de zaak.

De eerste verdachte is een man met een lichtgetinte huidskleur. Hij is ongeveer 1,75 meter lang en tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij droeg een donker trainingspak en had een capuchon op.

De tweede verdachte is een man met een lichtgetinte huidskleur. Ook hij is rond de 1,75 meter lang en tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij droeg een donker trainingspak, met drie witte strepen op de mouwen, en een capuchon op zijn hoofd.

De politie verzoekt mensen die iets gezien hebben of over informatie beschikken die kan helpen bij het vinden van de verdachten, contact op te nemen met de politie in Nieuwegein via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren