Benefietconcert tbv Vrienden Hospice Nieuwegein

De Stichting Vrienden Hospice Nieuwegein organiseert op 17 april een benefietconcert in het Home Trade Center, Symfonielaan 1 te Nieuwegein. De opbrengst van het concert komt geheel ten goede aan het hospice, dank zij het feit dat alle musici belangeloos hun medewerking verlenen. De fa. Clavis stelt een mooie Yamaha vleugel ter beschikking en het Home Trade Center het grote Atrium, waar het concert zal plaatsvinden.

Het programma van deze avond is zeer gevarieerd. Er zal een optreden zijn van het Nieuwegeins Amateur Symfonie orkest en van een saxofoonkwartet, dat jazz muziek ten gehore zal brengen. Daarnaast zijn er optredens van een pianist met violist en de Riod Squad B., een band met gitaristen en een djembee-speler. Ook een lid uit het comité van aanbeveling, minister Aart Jan de Geus levert een muzikale bijdrage samen met de sopraan Martine Metaal.

Na afloop van het concert wordt iedereen nog van harte uitgenodigd voor een informeel samenzijn, waar onder het genot van een hapje en een drankje nog geluisterd kan worden

naar spontane muzikale bijdragen van enthousiaste musici! De entree voor deze avond is € 17,50. Vanaf 19.30 uur bent u welkom. Klik hier om te zien waar u kaartjes kunt kopen voor het concert.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk