Katern

Benefietconcert Blauwe Vogel ’74 om kinderen met functiebeperking te leren zwemmen in Merwerstein

Op 22 april organiseert Stichting Vrienden van Blauwe Vogel ’74 samen met Harmonieorkest Vleuten en Cultuur19 een bijzonder benefietconcert voor Stichting Blauwe Vogel ’74. De Blauwe Vogel ’74 biedt kinderen met een functiebeperking of een speciale eigenschap de mogelijkheid om onder deskundige begeleiding te (leren) zwemmen in zwembad Merwestein. Sponsors dekken de kosten, dus de kaartopbrengst gaat volledig naar dit mooie doel.

Pianiste Marina Grigorowitsch en saxofoniste Floor Wittink treden op met een mooi, verrassend en spetterend programma van (licht) klassieke muziek. Romantische melodieën van Piazzolla uit Italiaanse films en de beroemde componist Chopin wisselen zij af met vrolijk swingende muziek uit de twenties en meeslepende stukken van Rachmaninov en Itturalde. Marina en Floor hebben hun sporen in het Nederlandse professionele muziekleven ruim verdiend en zetten zich in graag in om er een onvergetelijke avond van te maken.

In het voorprogramma speelt het G-orkest (muzikanten met een functiebeperking) van Harmonieorkest Vleuten. Extra bijzonder is dat de artiesten ook samen met het G-orkest zullen optreden. Compliance Factory is hoofdsponsor van dit concert. Daarnaast sponsoren Rotary Club Haarzuylens, Mixed Lions club Utrecht Novum en Lions Club Utrecht Host.

Het concert vindt plaats op vrijdag 22 april 2022, om 20.00 uur in de CultuurCampus, Burchtpoort 5 in Vleuten. Toegangskaarten kosten € 17,50 (inclusief pauzedrankje) en zijn te bestellen via de website van de Stichting Vrienden van Blauwe Vogel ’74.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk