Lijst CDA in Nieuwegein gepubliceerd

Het bestuur van de CDA-afdeling in Nieuwegein heeft vandaag haar kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 bekendgemaakt. “Het CDA-bestuur is trots op de gehele lijst met veel diversiteit en een mooie mix van mannen en vrouwen” aldus het CDA in Nieuwegein.

Bijzonder verheugd is voorzitter Harry Eleveld over de diversiteit, “We zijn erin geslaagd om zowel jong en oud, vrouw en man van verschillende afkomst en religies te presenteren voor de toekomstige raad!”

Op de plaatsen 1 tot 10 staan onder andere de huidige wethouder Jan Kuiper en oud-wethouder Helen Adriani. Ook prominent op de lijst staat de huidige CDA-fractie met Gerben Horst, Rija van der Sluiszen en Mart Hack. “Het CDA biedt daarmee maximale continuïteit. Met ervaren en nieuwe mensen zullen wij de belangrijke issues blijven aanpakken, met de accenten op leefbaarheid, samenhorigheid, het klimaat en veiligheid” aldus Eleveld.

Eerder al werd bekendgemaakt dat Jan Kuiper unaniem gekozen is als lijsttrekker. Jan Kuiper is volgens het CDA haar beste kandidaat, die als wethouder keihard werkt aan een gezonde samenleving voor iedereen.

De CDA kandidatenlijst voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2022:

1 Jan Kuiper
2 Helen Adriani
3 Gerben Horst
4 Sevim Aksakal
5 Rija van der Sluiszen
6 Berend Lensen
7 Mart Hack
8 Celina Vorm
9 Hans de Munnik
10 Leon Hijdra
11 Hans Schenk
12 Nel Kraaimaat
13 Fred Koops
14 Wim Metaal
15 Bert Baas
16 Nico Engel
17 Jenny Koops
18 Marcel van der Gouw
19 Ankie Regouw
20 Albert Zuring
21 Frédérique van Dort
22 Cobie Wempe

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk