Benefiet World Master Team tegen Vreeswijk

Op 11 september speelt de herenselectie van VSV Vreeswijk om 19.30 uur een benefietwedstrijd tegen het World Master Team (WMT). Diverse bekende Nederlanders, zoals Charly Luske, Bart Muijs en Dries Roelvink, zitten in dit WMT team. De opbrengst van deze benefietwedstrijd komt ten goede aan de stichting Happy Children in Roemenië.
Toegang voor volwassenen bedraagt € 2,50, voor kinderen t/m 12 jaar € 1,00.
De wedstrijd begint om 19.30 uur op het hoofdveld van VSV Vreeswijk aan het Helmkruid. Entree uitsluitend via de hoofdingang van VSV Vreeswijk. Aansluitend op de wedstrijd is er voor toeschouwers en voetballers een feestavond met live muziek in het clubhuis van Vreeswijk, gratis toegang.

De opbrengst van deze benefietwedstrijd komt geheel ten goede aan de Stichting Happy Children in Roemenië. Deze stichting houdt zich in Roemenië bezig met projecten voor kansarme, gehandicapte kinderen. Initiatiefnemer van deze stichting is Johan Ebbelink en Christianu Chivu, oud-speler van Ajax, is beschermheer van de stichting.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren