belevingsavond ‘Samen voor een veilige wijk’

Wijknetwerk Fokkesteeg organiseert samen met de politie, stichting Lister, de gemeente en het jongerenwerk van Movactor de unieke belevingsavond “Samen voor een veilige wijk.” Deze bijzondere avond is op dinsdag 10 februari van 19.30 uur tot 22.00 uur in Wijkhuis de Steeg aan de Hoornseschans 101.

Alle inwoners van Fokkesteeg zijn welkom om ervaringen te delen, tips te geven of aan te geven waar minder veilige plekken of situaties in de wijk zijn, die het wonen minder prettig maken. Het programma is gevarieerd en start met een introductie en uitleg. De avond bestaat verder uit een belevingstrip buiten en een ervaringsdeel in het wijkhuis.

Beleef Fokkesteeg in het donker. Deelnemers kunnen kiezen voor een rondleiding in het donker met de politie. Zij begeleiden de trip en geven tips en trucs om beter om te gaan met verdachte situaties of achteraf gelegen plekken. In het wijkhuis maken bewoners kennis met elkaar en met vertegenwoordigers van organisaties en bewonersgroepen. Burgemeester Frans Backhuijs, veiligheid, en wijkwethouder Hans Adriani gaan samen met de wijkagent Linda Dalhuisen, jongerenwerker Jacob Veldstra en wijkmanager Mieke Tulleken met de bewoners in gesprek. Zij staan klaar om ervaringen uitwisselen en staan open voor vragen, opmerkingen of ideeën over veiligheid en leefbaarheid in Fokkesteeg.

Heeft u vragen? Wilt u een speciale bijdrage leveren aan de avond of weet u een onderwerp dat u graag wilt bespreken met één van de aanwezigen? Stuurt u dan vooraf een mail naar de wijkmanager Mieke Tulleken, m.tulleken@nieuwegein.nl of bel 030-7524076. Samen voor een veilige wijk wordt een levendige en vooral veilige avond!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren