Bekende Youtubers voetballen voor de Voedselbank in Nieuwegein

Woensdag 17 mei aanstaande vindt er op Sportpark Galecop een bijzondere voetbalwedstrijd plaats: JSV Old Stars tegen de bekendste Youtubers van Nederland. De aftrap vindt plaats om 19.30 uur op het hoofdveld van JSV. De entree is gratis. Althans, je dient eten mee te nemen voor de Voedselbank in Nieuwegein. Neem bijvoorbeeld een potje appelmoes, een blikje vis, een rol rijstwafels, een pak wraps of aardappelpuree mee. Zoetigheid wordt afgeraden in verband met de gezondheidspolicy van de Voedselbank.

Voor de jeugd zijn de YouTubers helden, zo spelen o.a. Fifalosophy, vv Bas vv, YousToub, Supergaande en de Ponkers in het team wat de naam Creators FC draagt. Creator is de benaming voor een YouTuber die video’s creëert. Gezamenlijk hebben de YouTubers meer dan 10 miljoen abonnees en bijna 1 miljard views op hun naam staan. De coach en oprichter van het team is de bekende Nieuwegeinse goochelaar Roy van Rossum die geboren en getogen is in Nieuwegein.

Het team van de Youtubers

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren