Bejaarde vrouw valt van fiets

Een 79-jarige fietsster uit Nieuwegein is donderdagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval bij het Thorbeckepark in de wijk Galecop. De vrouw is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 19.25 uur zag een getuige bij het Thorbeckepark een vrouw aan komen fietsen vanaf de Galecopperlaan in de richting van de A.C. Verhoefweg. Zij zag dat de vrouw op de fiets plotseling ten val kwam en op de straat terecht kwam. De getuige is de vrouw te hulp geschoten en begon met reanimeren. Een buurman schoot te hulp en belde 112. Ter plaatse hebben agenten de reanimatie overgenomen. De ambulance heeft het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis.

Uit onderzoek is gebleken dat de vrouw een hartstilstand heeft gekregen op de fiets. Zij kwam net terug van de huisarts voor een griepprik. Momenteel ligt zij in het ziekenhuis en is gedotterd. Ze wordt kunstmatig in coma gehouden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren