Bejaarde vrouw trapt in sluwe babbeltuc

Een 76-jarige vrouw wordt in juli 2013 slachtoffer van een bijzondere babbeltruc in de Nieuwegeinse wijk Galecop, de politie zoekt de nog onbekende daders.

Een man en vrouw vragen haar om een lift. Tijdens de korte autorit wordt de pinpas van de behulpzame vrouw gestolen. De man en vrouw spreken het slachtoffer aan op de parkeerplaats van supermarkt Emté in winkelcentrum Galecop. De man vraagt haar of ze zijn vrouw een lift kan geven naar de apotheek aan de andere kant van het winkelcentrum. Ze zou slecht ter been zijn. De man biedt aan te betalen voor de rit, maar de vrouw slaat dat aanbod af.

Tijdens het ritje steelt de vrouw de pas van de behulpzame vrouw. Pas als ze thuiskomt, ontdekt het slachtoffer dat haar pinpas is gestolen. Ondertussen heeft het stel al 1000 euro van haar rekening gepind bij een pinautomaat aan de Schakelstede in Nieuwegein. De politie zoekt de nog onbekende dieven.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren