Bejaarde vrouw slachtoffer van beroving

Een 82-jarige vrouw is zaterdagmiddag het slachtoffer geworden van een gewelddadige beroving bij de bushalte op de Galecopperlaan. De politie is op zoek naar getuigen.

De vrouw stapte rond 16.15 uur uit bus 77 toen een grijze Mercedes met Duits kenteken voor haar neus stopte. De bestuurder vroeg de weg aan de dame. Plots trok de berover haar hand in de auto en probeerde hij een armband van haar pols te trekken. De 82-jarige dame verzette zich hevig, en voorkwam dat haar armband werd gestolen door het drietal.

De verdachten sloegen na de mislukte poging op de vlucht. De vrouw heeft een signalement doorgegeven. Het zou gaan om twee mannen en een vrouw. De man die de vrouw probeerde te beroven was licht getint, rond de 40 jaar oud en zag er verzorgd en netjes uit. Hij droeg een donker colbert en had zijn haar netjes naar achter gedaan.

Hebt u iets verdachts gezien of gehoord rond 16.15 uur en daarna in de omgeving van de bushalte Galecopperlaan? Hebt u de grijze Mercedes ergens zien rijden? Uw informatie is voor het politieonderzoek belangrijk. Neem alstublieft contact op met de politie Nieuwegein via 0900-8844.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren