Begraafplaats Noorderveld op 13 mei niet open voor bezoek en uitvaarten

Begraafplaats Noorderveld is woensdag 13 mei niet open voor bezoek en voor uitvaarten. De begraafplaats krijgt een forse opknapbeurt zodat ze er straks weer netjes uitziet en weer een tijd lang meegaat. De werkzaamheden zijn bijna afgerond. De laatste onderhoudsklus behelst werk aan de asfaltwegen op de begraafplaats. Het gaat om de hoofdroute op de begraafplaats zelf. Het werk kan alleen worden uitgevoerd met droog weer en gebeurt in een dag.

Daarvoor is nu woensdag 13 mei gepland maar mocht het die dag regenen, wordt het werk uitgesteld naar woensdag 27 mei. Tijdens de uitvoering wordt het asfalt voorbewerkt en krijgt de hoofdroute een nieuwe slijtlaag.

Wat is al gedaan?
De voetpaden op de begraafplaats zijn opnieuw aangelegd. Er zijn bomen weggehaald, nieuwe bomen voor in de plaats geplant en bomen zijn gesnoeid. De grasvelden zijn opnieuw ingezaaid. Ook zijn nieuwe hekwerken met poorten geplaatst en er volgen nog hekwerken bij het gebouw van de beheerder. Dit najaar planten we nog een aantal hagen, bomen en heesters. Hiermee houden we het groene en besloten karakter van deze begraafplaats in stand.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren