Begeleid vervoer door vrijwilligers AHN, ook naar vaccinatielocatie

Al sinds jaar en dag biedt de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) begeleid vervoer aan voor mensen die zelf minder mobiel zijn. De vrijwilligers van de AHN begeleiden mensen naar ziekenhuizen, dokter, tandarts etc. Alle vrijwilligers bij de AHN zijn gescreend en houden zich aan de gedragscode van de AHN en de instructies van het RIVM: ‘Een veilig en vertrouwd gevoel voor de hulpvrager!’

Nu het RIVM is gestart met de vaccinatie tegen Corona, ontvangen ook de (oudere) inwoners van Nieuwegein een uitnodiging om naar één van de vaccinatielocaties te komen. Mocht u een uitnodiging hebben ontvangen en zelf minder mobiel zijn en/of niet met het openbaar vervoer kunnen reizen, dan kunt u een beroep doen op een vrijwilliger van de AHN. Zij brengen u met hun eigen auto naar de vaccinatielocatie en wachten tot u klaar bent om u daarna weer netjes thuis te brengen. Uiteraard staat hier een vervoersvergoeding tegenover.

Voor een juiste afwikkeling van uw hulpvraag, is het raadzaam om deze tijdig door te geven, bij voorkeur 1 week van tevoren, zodat de AHN-contactpersonen dit op tijd kunnen regelen. U kunt bellen iedere werkdag tussen 10.00 uur en 12.30 uur naar 030- 60 67 409 en uw hulpvraag doorgeven.

Voor meer informatie over de AHN en zijn dienstverlening zie de website van de Algemene Hulpdienst Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk