Sparen voor gratis boodschappenpakket

Klanten van PLUS van Loon aan de Nedereindseweg kunnen vanaf maandag 29 oktober tot en met zaterdag 12 januari sparen voor een gratis boodschappenpakket. Dit pakket zit vol toegankelijke, bruikbare en kwalitatief goede producten waar iedereen volop van kan genieten en heeft een waarde van 40 euro.

Met de feestdagen voor de deur doen consumenten de komende periode relatief veel boodschappen. Bijvoorbeeld voor het Sinterklaasfeest, een gezellig kerstdiner of een feest rond Oud en Nieuw. Met deze boodschappen pakketactie beloont PLUS van Loon haar klanten na de drukke decembermaand met zeer kwalitatieve en prachtige producten.

De boodschappen pakketactie start op maandag 29 oktober. Bij iedere 10 euro aan boodschappen én bij speciale actieproducten, ontvangen klanten een spaarzegel. Een volle spaarkaart is voorzien van 60 spaarzegels en kan tijdens de hele actieperiode bij de kassa worden ingeleverd voor een tegoedbon. Het boodschappenpakket kan op vrijdag 25 en zaterdag 26 januari tegen inlevering van de tegoedbon door de PLUS klanten worden opgehaald.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk