Bedruk goedkope relatiegeschenken met uw logo

Wil je jouw bedrijf onder de aandacht brengen bij je klanten? Dan ontkom je er niet aan om relatiegeschenken te laten bedrukken met jouw logo. Waarom? Omdat bedrukte relatiegeschenken een erg goed en bewezen middel is om onder de aandacht te blijven bij je klanten. Wist je bijvoorbeeld dat een relatiegeschenk gemiddeld 5 jaar bewaard wordt? En dan niet in een stoffige lade die één keer per jaar geopend wordt. Nee, op prominente plekken. Kijk maar eens op je bureau en zie hoeveel artikelen er bedrukt zijn met het logo van je organisatie of dat van een ander. Meer dan je dacht hè?

Bedrukte relatiegeschenken
Je bent net begonnen met uw nieuwe onderneming? Je hebt een leuke werkplek, nieuwe website laten maken en wellicht zelfs visitekaartjes laten bedrukken. Maar wat wil je uitstralen met uw bedrijf? Heb je daar al over nagedacht? Laat relatiegeschenken bedrukken met je logo en laat zien dat je een professioneel bedrijf bent. Met relatiegeschenken kun je bijvoorbeeld denken aan pennen, notitieboekjes, memoblokken, mokken, theeglazen, paraplu’s, textiel en waterflesjes. Je hebt een ruime keuze aan relatiegeschenken die je kunt laten bedrukken. Niet alleen voor intern gebruik, maar ook om uit te delen op beurzen, bijeenkomsten of op open dagen.

Nu denkt je, wat gaat mij dat kosten? Relatiegeschenken zijn relatief goedkoop. Zo heb je bijvoorbeeld 500 pennen voor €200,-. Pennen zijn relatiegeschenken die minimaal 5 eigenaren kennen tijdens hun levensduur. Je bereikt dus maandenlang duizenden verschillende personen voor relatief weinig geld.

Wil je echt indruk maken op je klanten, dan kan je kiezen voor de wat duurdere relatiegeschenken kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een bluetooth speaker, jassen, rugzakken of een draadloze oplader. Deze relatiegeschenken zal de ontvanger gegarandeerd gaan gebruiken, dus je bent er zeker van dat de dankbaarheid groot zal zijn en dat uw logo veelvuldig in beeld zal zijn. Zo blijf je ultiem top-of-mind.

Waar kan je relatiegeschenken kopen?
Een van de bekendere websites waar je relatiegeschenken kan kopen is Budgetgift. Dit bedrijf bestaat reeds vele jaren heeft veel ervaring als het gaat om relatiegeschenken. Er valt te kiezen uit talloze verschillende opties. Snuffel eens rond!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk