Bedrijfsongeval? Zo kun je letselschade claimen

Heeft u tijdens het werk een ongeval gehad en heeft u hierdoor letselschade opgelopen? Dan heeft u waarschijnlijk recht op een schadevergoeding van uw werkgever. De werkgever is namelijk verantwoordelijk voor de veiligheid op de werkvloer. Maar hoe regelt u dat nu allemaal en hoe weet u wat u allemaal moet doen om alles in goede banen te leiden om de juiste schadevergoeding te krijgen?

Als u uw letselschadezaak laat behandelen door Flyct krijgt u, na uw intake gesprek, een behandelaar toegewezen die het beste bij u past. De medewerkers van dit letselschadebedrijf luisteren aandachtig naar uw verhaal en onderzoeken of u in aanmerking kunt komen voor een schadevergoeding. Zij kijken naar de ‘beste fit’ met één van de behandelaars.

Flyct is gespecialiseerd in veel vormen van letselschade zoals letsel opgelopen bij bedrijfsongeval, maar ook andere vormen van letselschade. Zij helpen u om de juiste persoon aansprakelijk te stellen. U kunt iemand aansprakelijk stellen wanneer u niet zelf het ongeluk heeft veroorzaakt en wanneer de ander de schuld erkent.

Letselschadejurist inschakelen
Letselschade informatie is overal te vinden. Het is soms erg moeilijk om uit al die informatie de juiste informatie te halen die op uw persoonlijke letsel van toepassing is. Het is daarom altijd goed om een letselschadejurist in te schakelen want het verhalen van schade is specialistisch werk en vereist dan ook een deskundig expert. Bij Flyct werken professionele letselschade-specialisten, juristen, medisch adviseurs en arbeidsdeskundigen.

Deskundig en betrokken
De juristen van Flyct zijn allen zeer ervaren en betrokken en geïnteresseerd in hoe het écht gaat met de cliënt. Soms heb je iemand nodig die naar je luistert en voor je opkomt. De medewerkers van Flyct doen dat!

Als u een letselschadezaak start bij Flyct worden alle kosten verhaald op de tegenpartij, de dienstverlening is dus gratis. Mochten zij niets voor u verhalen, betaalt u ook niets. De letselschade specialisten van Flyct helpen u bij verschillende soorten letsel en/of ongelukken. Het kan gaan om een verkeersongeval, bedrijfsongeval, schade in het buitenland of bijvoorbeeld letsel door een dier. Wilt u weten of u recht heeft op een schadevergoeding? Doe hier de letselschade test.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren