Beddenrace door de binnenstad van Nieuwegein

Op zondag 13 september 2015 vindt weer de St. Antonius Beddenrace plaats. Als bedrijf, school, gemeente of bijvoorbeeld als sportvereniging of vriendengroep kunt u een bed reserveren voor de St. Antonius Beddenrace. Ieder team bestaat uit tien personen. Elk duo (één loopt en één ligt) rent één of twee kilometer en wisselt dan met een ander duo. Na vier rondes komt er een team als eerste over de finish. Ook FC Utrecht doet mee aan de St. Antonius Beddenrace.

Op vrijdag 21 augustus 2015 om 15.30 uur vindt de Kick Off plaats in het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein. U krijgt alle informatie over de St. Antonius Beddenrace. Een bed tijdens de St. Antonius Beddenrace kost € 5.000,-. De opbrengst gaat naar het St. Antonius Onderzoek fonds. NV Sportinrichtingen Nieuwegein verzorgt die middag een korte presentatie over uw fysieke fitheid en die van uw medewerkers.

De race start zondag 13 september om 16.00 uur bij de hoofdingang van het St. Antonius Ziekenhuis en gaat via de Doorslag richting het Stadshuis. Vanaf het kantoor van NVM loopt de route weer terug naar het St. Antonius Ziekenhuis. De route wordt uiteindelijk vier keer gelopen. Het parcours is goed afgezet en biedt voldoende plek om uw favoriete team aan te moedigen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren