Bebouwingsmogelijkheden Reijnesteijnseweg

Het college heeft besloten belanghebbenden via een brief te berichten over de bebouwingsmogelijkheden op de percelen Reinesteijnseweg 10 en 10a volgens het bestemmingsplan herziening Galecopperzoom. De huidige eigenaren hebben de percelen, waarop twee woningen staan, te koop staan en zowel zij als potentiële kopers hebben geïnformeerd naar wat op deze gronden mogelijk is/wordt aan woningbouw.

Momenteel wordt de herziening Galecopperzoom nader uitgewerkt tot een conceptbestemmingsplan. Aangezien de betreffende percelen gelegen zijn in de nabijheid van de rijkswegen A2 en A 12 was er nader onderzoek nodig om te bepalen of er extra maatregelen genomen moeten worden vanwege het verkeersgeluid en de luchtverontreiniging.

Het college heeft kennis genomen van de resultaten van dit onderzoek, waaruit blijkt dat de bouwmogelijkheden van het nu geldende bestemmingsplan Galecop en Nieuwraven onveranderd kunnen worden overgenomen in de herziening. Indien gekozen wordt voor het vervangen van de bestaande woningen door een twee onder één kap moet echter wel voldaan worden aan een aantal ontwerprichtlijnen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!