Beatrixsluizen heeft ‘sluismeester van het jaar’

Nee, hij bestaat niet; de prijs voor het beste sluispersoneel. Maar Koninklijke Schuttevaer, afdeling Utrecht, was het afgelopen jaar zo tevreden over de sluismeesters van de Beatrixsluizen dat ze de prijs speciaal voor hen eenmalig in het leven riepen. Namens het bestuur loofde Anné Middendorp de manier waarop de sluismeesters omgingen met de schippers en schepen tijdens de reparatiewerkzaamheden aan de stortebedden.
Sluismeesters Arie Valkenburg en Huub van Dijk kregen de oorkonde voor ‘Beste Sluismeester’ uitgereikt tijdens de jaarvergadering van de afdeling Utrecht, 30 december in ’t Veerhuis in Nieuwegein. Middendorp: “De schippers werden, ondanks de lange wachttijden, op professionele wijze bediend. Ik hoorde zelfs van een schipper die persoonlijk wakker gemaakt werd door de sluismeester omdat hij telefonisch niet bereikbaar was.”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren