Be Your Selfie Tour opent Dunkin’ kamer op Winkelcentrum Cityplaza

Na de succesvolle opening van de Be Your Selfie Tour in januari, opent Dunkin’ op donderdag 31 maart feestelijk de donut selfie room. Een creatieve en kleurrijke toevoeging aan de tour, waar bezoekers op de foto kunnen met een kamer vol donuts en de tekst ‘Donut Worry’. Bezoek je de Dunkin room? Dan ontvang je je 2e donut gratis tot 8 mei.

De tour blijkt een schot in de roos voor Cityplaza, dit blijkt uit de hoge bezoekers waardering van een 8,9 en de drukbezochte kamers op zaterdag en zondag. ‘De selfie trend is populair, dat zien we terug aan het aantal bezoekers en de brede doelgroep die de kamers bezoekt’ aldus marketing manager Sanne Verwer. Vanaf zaterdag is de Dunkin’ kamer ook open voor bezoekers van de tour. Post je met de hashtags #dunkin’ #beyourselfietour dan maak je tot 8 mei wekelijks kans op een doos vol met donuts.

Over de tour
Het concept van de tour speelt in op de huidige instagrammable selfie trend, wat betekent dat de beleving uitnodigt tot delen op social media door gebruik van kleurrijke achtergronden en opvallende elementen. De tour bestaat uit 13 selfie kamers die door het hele winkelcentrum heen zijn geplaatst. Van een kamer met roze angelwings en een telefooncel tot een upside down of candy room. De kamers zijn zo ontworpen dat iedereen de mogelijkheid heeft zijn of haar eigen ‘statement’ te kunnen maken. Van groots en expressief tot klein en intiem. De Be Your Selfie Tour geeft de bezoeker de ruimte zichzelf te kunnen zijn. Of je nu alleen langskomt, een groep vrienden en vriendinnen meeneemt, met je kinderen óf kleinkinderen de kamers bezoekt. De kamers zijn ‘fun’ voor jong en oud.

De tour is helemaal gratis en bezoekers kunnen nog tot 8 mei de kamers komen bezoeken. Dit kan door zich in te schrijven via de website van Cityplaza, hier staan ook de openingstijden en dagen. Tijdens deze periode zijn er verschillende activiteiten gepland, van TikTok workshops tot professionele fotoshoots, er is van alles te beleven.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk