Basisscholenkampioenschappen tafeltennis

Met als logo ‘TABLE STARS the battle’ worden dit jaar de basisscholenkampioenschappen tafeltennis georganiseerd. De Nieuwegeinse verenigingen TTVN en VTV houden deze kampioenschappen van Nieuwegein op woensdag 6 februari 2013 a.s., aanvang 14.00 uur bij tafeltennisvereniging VTV aan de Helmkruid nr. 9.

Een team bestaat uit vier kinderen uit de groepen 5 tot en met 8. Per team mogen maximaal twee kinderen uit groep 7 en maximaal twee kinderen uit groep 8 deelnemen, waaronder maximaal twee kinderen, die één jaar lid zijn van de NTTB, de Nederlandse Tafeltennisbond.

De vier sterkste schoolteams uit Nieuwegein mogen meedoen aan de Nationale scholen kampioenschappen, die gehouden worden op zondag 3 maart 2013 in Zwolle, tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Tafeltennis. De jeugdtrainers van beide Nieuwegeinse clubs zullen deze teams, die meedoen in Zwolle begeleiden en de speelsters en spelers worden uitgenodigd om na 6 februari zonder enige verplichting mee te doen aan de jeugdtrainingen bij de clubs ter voorbereiding op de nationale kampioenschappen. Inschrijving geschiedt via de school ( sport) leiding bij beide clubs.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk