Katern

Basiscursus Biodanza

Op woensdagavond 9 september start in Nieuwegein de basiscursus Biodanza onder leiding van Lucie van der Veer. Ervaar tijdens deze basiscursus van 5 lessen onder andere de kracht van muziek, het dansen zonder pasjes te leren, het bewegen naar meer vitaliteit en het genieten, ontspannen en plezier hebben.

Biodanza nodigt je namelijk uit om in beweging te komen. Het opent deuren om in balans te komen, jouw potentieel te ontdekken en je in contact met jouw levenskracht te brengen. Het werkt door in je dagelijks leven en bevordert je gezondheid.

Al na één les zijn voor de meeste deelnemers duidelijke effecten merkbaar. Ze krijgen meer zelfvertrouwen, durven meer te genieten van het leven en hebben meer energie. Het versterkt daarnaast ook het immuunsysteem, het zenuwstelsel en het functioneren van alle organen en werkt tevens preventief, stressverlagend en ontspannend.

De cursus is voor iedereen toegankelijk. Man of vrouw, jong of oud, lenig of stram. Je danst individueel, samen of met de hele groep. De kosten voor deze basiscursus bedragen € 55,= voor 5 opeenvolgende lessen. Voor Stadspashouders en U-pashouders geldt een korting (zie bij praktische info op de website).

De basiscursus wordt gegeven op de woensdagavond van 20.00 – 22.00 uur in OBS De Schakel aan de Mendes da Costalaan 132 in Nieuwegein en is natuurlijk Coronaproof. Graag vooraf aanmelden. Dat kan via: info@dansbiodanza.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren