B-diploma behaald in Merwestein

Woensdag 13 juni was een spannende dag voor veel kinderen uit Nieuwegein en omgeving. Zij mochten namelijk afzwemmen voor het tweede diploma van het officiële Zwem-Abc: het B-diploma. Vanaf de tribunes werden de jonge zwemmers toegejuicht door hun ouders, broertjes en zusjes, en opa’s en oma’s.

Op de foto de trotse kinderen, met hun diploma: Gwenn-Evie Hoedt, Ruben van Tessel, Finn van den Akker, Julia van Duijn, Lizzy de Bruijn, Merel Sterk, Voshon Kuils, Kasper Kreeft, Isa Brilleman, Jayda Aside, Lieke Groeneveld, Dinand Kranenburg, Danique van Mourik, Rosa Maria de Rivecourt, Nienke de Vree, Bente Scheffer, Mike van de Leur, Sem Arp, Mika van Galen, Jinte Kruithof, Bryan Nesselaar, Laura van der Vlist, Akash Drigpal, Lucy van Eck, Naniek Verhoeve, Simon van de Giessen, Jim van den Bos, Marleen Cornelisse, Nynke van Dongen, Sem Jansen en Carmen Klein.

Naast de reguliere lessen hebben ook enkele kids van de Intensieve Begeleidings Groep hun diploma gehaald. Voor hun A-diploma zijn geslaagd: Youri Mulder, Niels Aderlaar en Floris van Rees. Voor hun B-diploma zijn geslaagd: Aeron Matulessya, Bart Hoogendoorn, Lorenzo Otantzis, Berend Wils en Jeremy van Gersteijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk