Katern

Avondtweedaagse voor kinderen van twee tot en met vijf jaar

Veel kinderen balen ervan dat ze nog te jong zijn om mee te mogen lopen met de avondvierdaagse. Speciaal voor de 2-, 3-, 4- en 5-jarigen in Nieuwegein organiseert Partou kinderopvang op woensdag 23 en vrijdag 25 mei de Partou tweedaagse. Alle kinderen in Nieuwegein mogen meelopen.

In de week na de avondvierdaagse, die van 14 mei tot en met 17 mei plaatsvindt, mogen de kinderen onder begeleiding van hun ouders ook een route lopen. Er zijn drie routes uitgezet waaruit ze kunnen kiezen, in de wijk Galecop, Zuilenstein en Batau-Noord.

Miranda Majoor, vestigingsmanager bij Partou in Nieuwegein: ‘We organiseren dit evenement nu voor de derde keer. We zien dat de kinderen opkijken naar de ‘groten’ die al mee mogen doen met de avondvierdaagse. Daarom wilden we ook voor de jongere kinderen een eigen loop organiseren, maar dan van twee avonden. We werken net als in de avondvierdaagse met stempelposten en natuurlijk krijgen ze na afloop ook een medaille.’

Alle kinderen in Nieuwegein mogen meedoen. Deelname is gratis, en aanmelden voor een van de routes kan via mail: miranda.majoor@partou.nl. Alle routes starten om 17.30 uur, verzamelen is om 17.15 uur. De kinderen lopen mee onder begeleiding van de ouder(s).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren