Avond4Daagse Nieuwegein gaat een jaartje niet door

De organisatie van de Avond4daagse heeft helaas moeten besluiten, het grootste evenement van Nieuwegein dat van 11 t/m 14 mei 2020 zou plaatsvinden, niet door te laten gaan. ‘Vanwege de ontwikkelingen rondom het Coronavirus (COVID-19) kunnen we niet anders dan het evenement uitstellen naar volgend jaar (2021)’ aldus Rob Ruitenbeek van de organisatie.

De Avond4Daagse trekt gemiddeld 2200 geregistreerde deelnemers in de leeftijd van 6 t/m 13 jaar. Zij worden begeleidt door ouders, grootouders en/of vrijwilligers. Zodoende bestaat de wandelstoet uit 3500 tot 4000 mensen die de Avond4Daagse een warm hart toedragen.

‘Het is een grote teleurstelling voor alle vrijwilligers die vanaf januari al actief zijn geweest met allerlei voorbereidingen’ aldus Ruitenbeek.

De eerstvolgende editie van de Avond4daagse is gepland van 17 tot en met 20 mei 2021. Zodra meer informatie hierover bekend zal zijn wordt dit op De Digitale Stad Nieuwegein bekend worden gemaakt.

One thought on “Avond4Daagse Nieuwegein gaat een jaartje niet door

  1. gijs

    Ik vind het heel goed dat ze het niet door laten gaan.
    Ik heb ouders en familie in Uden, waarvan 1 er twee zeker corona hebben.
    Ik voel me vreselijk machteloos, want ik kan niets voor ze doen.
    Ik wens niemand die angst die we nu hebben en hoop zo erg dat mensen het hier in Nieuwegein serieus nemen en zich houden aan de maatregelen.

    Alstublieft. Probeer het virus mee in te dammen!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk