Katern

Avond4Daagse en Zwem4daagse Nieuwegein

De Avond4Daagse Nieuwegein en NV Sportinrichtingen Nieuwegein, verantwoordelijk voor de organisatie van de Zwem4daagse en Sport ID Nieuwegein, werken samen aan deze twee sportieve evenementen. Ook biedt KMN Kind & Co weer gratis kinderopvang aan tijdens de Avond4Daagse.

De Avond4Daagse vindt plaats van 23 tot en met 26 mei. Er kunnen drie afstanden gelopen worden: 5, 10 en 15 kilometer. De start, de muzikale ondersteuning en extra activiteiten vinden, net als voorgaand jaar, plaats op het plein van Merwestein. Van 27 juni t/m 1 juli vindt de Zwem4daagse plaats. Iedereen met een zwemdiploma A kan deelnemen. Het is mogelijk om je in één keer in te schrijven voor beide evenementen. Voor deze combi betaal je dan slechts € 12,70.

Inschrijven voor de Avond4Daagse en de combi aanbieding kan nog op 10 mei (19:30-21:00 uur) bij Sport- en Evenementencomplex Merwestein. Ook is het mogelijk om je alleen voor de Zwem4daagse in te schrijven, eveneens bij Sport- en Evenementencomplex Merwestein.

Voor kinderen tot en met 6 jaar, waarvan broertjes of zusjes meelopen, is dit jaar gratis opvang mogelijk op maandag 23 mei tot en met woensdag 25 mei van 17:00 tot 20:00 uur. De opvang vindt plaats op kinderdagverblijf Bibelot (Pr. Dr. Hesselaan 6). Wanneer u gebruik wilt maken van deze gratis opvangmogelijkheid dient u zich voor 19 mei in te schrijven via

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk