Automobilist opgepakt na wilde politieachtervolging over A2

Agenten van het Verkeers Handhaving Team (VHT) van Politie Midden-Nederland hebben een bewogen nacht achter de rug. Tijdens een patrouille zagen zij een auto met meer dan 200 km/uur over de A2 bij Nieuwegein razen. Toen zij de bestuurder wilden controleren, sloeg hij de op vlucht.

In hoog tempo en zonder verlichting begon de automobilist aan zijn dollemansrit, met de agenten op zijn hielen. Ook de politie van Nieuwegein, Houten, Utrecht Stad en zelfs de Landelijke Eenheid werd opgetrommeld om de man in zijn kraag te vatten.

VERSTOPPEN
De achtervolging eindigde in de wijk Hoograven in Utrecht. De bestuurder ging er vandoor en probeerde zich nog te verstoppen, maar dit mocht niet baten: hij is aangehouden.

Waarom de man op de vlucht sloeg is onbekend, de recherche zal verder onderzoek doen. In deze video is goed te zien hoe de automobilist probeert de politie kwijt te raken. Deze beelden zijn gemaakt met een dashcam van één van de achtervolgende politieauto’s.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!