Katern

Autobrand aan de Hildo Kropstraat

Kort na middernacht om 01.05 uur is een personenwagen aan de Hildo Kropstraat in brand gestoken. Enkele auto’s die naast het brandende voertuig stonden liepen zware schade op. De brandweer had de brand snel onder controle maar kon niet voorkomen dat de auto totaal uitbrandde.

De politie, die direct onderzoek verrichtte naar de oorzaak van de brand, vermoedt dat brandstichting de oorzaak van de brand is. De eigenaar van de auto, een 23-jarige man uit IJsselstein, verklaarde dat hij rond 00.40 uur zijn auto daar had geparkeerd en bij een sportgelegenheid was gaan sporten. Een omstander gaf aan dat haar auto weg was die in de buurt van de brand stond. Zij vermoedt dat de dader(s) de auto hebben gebruikt om te vluchten.

Aan getuigen van de mogelijke brandstichting en aan mensen die iets verdachts op of in de omgeving van de Hildo Kropstraat hebben gezien, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Nieuwegein op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren